aboutus

Zigong Xingyu Cemented Carbide Dies & Tools Co., Ltd.

Zigong Xingyu Cemented Carbide Dies & Tools Co., Ltd.
1
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Εταιρεία Εμπορίας
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Μάρκες: XYMJ
Αριθμός Υπαλλήλων: 100~150
Ετήσιες πωλήσεις: 4,000,000-5,000,000
Ιδρύθηκε Έτος: 1999
Εξαγωγή pc: 80% - 90%
Περίπου εμείς
Εισαγωγή

Το Zigong Xingyu τσιμεντάρισε τους κύβους καρβιδίου & η Co. εργαλείων, ΕΠΕ είναι μια μεγάλη εξουσιοδοτημένη επιχείρηση εισαγωγές και εξαγωγή που ενσωματώνει την Ε&Α, την κατασκευή και το εμπόριο του τσιμενταρισμένου καρβιδίου σε ένα σύνολο.

 

Τοποθετημένη στο βιομηχανικό πάρκο υψηλής τεχνολογίας, η πόλη Zigong, περιοχή Yantan, επαρχία Σισουάν, Zigong Xingyu τσιμεντάρισε τη Co. κύβων & εργαλείων καρβιδίου,

Ltd.was καθιερωμένος σε Octoer του 1999 με την επένδυση RMB 5 εκατομμύρια. Είμαστε κύριοι της ενημερωμένης γραμμής παραγωγής, προηγμένος εξοπλισμός, μέρη των τεχνικών. Έχουμε περάσει το ISO 9001:2018. Και έχουμε δοκιμάσει πάντα το καλύτερό μας για να παρέχουμε στους πελάτες μας υψηλό - ποιότητα, καλύτερη τιμή και ικανοποιητικές υπηρεσίες.

 

Ειδικευόμαστε σωρηδόν των προϊόντων καρβιδίου βολφραμίου, τέτοιων πυρήνων κύβων σφυρηλατημένων κομματιών ascold, δακτυλίων, πιάτων και πινάκων, στρογγυλών ράβδων, κομματιών διατρήσεων βράχου και κουμπιών, εργαλεία άλεσης, γεωλογικά εργαλεία τρυπανιών εξερεύνησης και ούτω καθεξής. Η παραγωγή μας εξάγεται στο UK, ευρωπαϊκά, αμερικανικά, το νότο - Αμερικανός και τη Νοτιοανατολική Ασία κ.λπ.

 

Είστε ευπρόσδεκτοι να έχετε μια επίσκεψη στο εργοστάσιό μας!

Κίνα Zigong Xingyu Cemented Carbide Dies & Tools Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Κίνα Zigong Xingyu Cemented Carbide Dies & Tools Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

 

 

Ιστορία

Τον Οκτώβριο του 1999, Zigong Xingyu τσιμεντάρισε τη Co. κύβων & εργαλείων καρβιδίου, ΕΠΕ που καθιερώθηκε στην πόλη Zigong, Sichuan επαρχία. Η πόλη Zigong είναι ένας από τους δύο σημαντικούς τομείς παραγωγής του καρβιδίου βολφραμίου. Κατά τη διάρκεια της παιδικής ηλικίας της επιχείρησης, έχουμε εστιάσει στην παραγωγή της ποικιλίας των κύβων καρβιδίου βολφραμίου. Όπως οι κύβοι σφράγισης καρβιδίου, το σχέδιο καλωδίων πεθαίνει, κύβοι τεντώματος καρβιδίου, κ.λπ.


Το Μάιο του 2002, ο μακροπρόθεσμος πελάτης συνεργασίας μας είχε τη νέα απαίτηση για τα μέρη ένδυσης καρβιδίου βολφραμίου. Εκτός από τους κύβους καρβιδίου, Zigong Xingyu άρχισε στην παραγωγή των μερών ένδυσης καρβιδίου βολφραμίου. Όπως οι δακτύλιοι καρβιδίου, τα ακροφύσια καρβιδίου, τα καθίσματα καρβιδίου, ο πυρήνας βαλβίδων καρβιδίου, τα κουμπιά scarbide, τα ένθετα καρβιδίου, κ.λπ.

 

Το Μάρτιο του 2006, Zigong Xingyu που περπατήθηκε μέσα στη διεθνή επιχείρηση των προϊόντων καρβιδίου βολφραμίου με τη βοήθεια μιας εμπορικής επιχείρησης σε Shanghai.We παρείχε μια batch καθισμάτων καρβιδίου βολφραμίου σε έναν αμερικανικό πελάτη. Μετά από τη δοκιμή, είχαν μια πολύ υψηλή αξιολόγηση της ποιότητας των προϊόντων μας και τη εξυπηρέτηση πελατών. Λόγω αυτής της επιτυχούς περίπτωσης, έχουμε ενισχύσει την εμπιστοσύνη και τον προσδιορισμό διεθνούς επιχείρησής μας των μερών ένδυσης καρβιδίου βολφραμίου.

 

Το Δεκέμβριο του 2009, Zigong Xingyu που περπατήθηκε μέσα σε ένα στάδιο νέας ανάπτυξης, η νέα βάση παραγωγής εργοστασίων μας καθιερώθηκε στην υψηλή τεχνολογία βιομηχανικό Park.Covering Zigong μια περιοχή 7000㎡ και με μια περιοχή κατασκευής 3000㎡. Επιπλέον, ο μεγαλύτερος μέρος του εξοπλισμού παραγωγής μας έχει αντικατασταθεί με τις νέες και πιό προηγμένες μηχανές. Όπως οι νέες πιέζοντας μηχανές, ο συμπυκνώνοντας φούρνος, οι αυτόματοι μύλοι, η μηχανή περιτύλιξης, η κοπή καλωδίων, το EDM, CNC κ.λπ.

 

Τον Ιανουάριο το 2011, Zigong Xingyu ήταν πιστοποιημένο από ISO9001: 2008.With αυτή η ευκαιρία, Zigong Xingyu είχε διαμορφώσει ένα πλήρες σύστημα διαχείρισης ποιοτικού ελέγχου.

 

Το Μάιο του 2016, Zigong Xingyu παρευρέθηκε στο EXPO στο Λας Βέγκας ΗΠΑ.

 

Τον Ιούνιο του 2016, Zigong Xingyu είχε γίνει προσανατολισμένη προς τις εξαγωγές επιχείρηση. Ξένο μερίδιο αγοράς μέχρι 75%-80% στο συνολικό κύκλο εργασιών μας.

 

Τον Απρίλιο το 2017, Zigong Xingyu παρευρέθηκε στο EXPO στο Αννόβερο Γερμανία.

 

Το Μάιο του 2018, Zigong Xingyu παρευρέθηκε στο EXPO στη Μόσχα Ρωσία.

 

Η φωτογραφία παρουσιάζει για την επίσκεψη πελατών

Κίνα Zigong Xingyu Cemented Carbide Dies & Tools Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Υπηρεσία

 Το Zigong Xingyu τσιμεντάρισε τους κύβους καρβιδίου & η Co. εργαλείων, ΕΠΕ εμμένει " στον περιεκτικό, υψηλός - ποιότητα, αποδοτικότητα " των προτύπων υπηρεσιών, στη ικανοποίηση πελατών δεδομένου ότι ο στόχος, θα επιθυμούσαμε να αναλάβουμε τις υποχρεώσεις όπως κατωτέρω:


1. Ο σχηματισμός της ισχυρής τεχνικής ομάδας υπηρεσιών Ε&Α, για να παρέχει στους πελάτες την τεχνική επικοινωνία, ποιοτικός έλεγχος, μετά από την υπηρεσία και ολόκληρη τη τεχνική υποστήριξη σειράς μαθημάτων.

 

2. Η επιχείρησή μας έχει την πλούσια εμπειρία του σχεδίου προϊόντων, της παραγωγής και της εφαρμογής. Παροχή των πελατών την αξιόπιστη, οικονομική και λογική βέλτιστη λύση σύμφωνα με τις ειδικές ανάγκες των πελατών.

 

3. Μετά από την παράδοση του προϊόντος, το προσωπικό μας θα συνεχίσει να ακολουθεί και να διενεργεί την έρευνα για να καταλάβει καλύτερα τη χρήση των προϊόντων και να συλλέξει επίσης τα σχόλια και τις προτάσεις πελατών να βελτιώσει τα προϊόντα μας και προώθηση της ικανοποίησης πελατών.

 

4. Θα παράσχουμε ότι οι ελεύθερες αντικαταστάσεις τα προϊόντα.

 

5. Θα συνεχίζουμε να χρησιμοποιούμε την προηγμένη τεχνολογία επεξεργασίας, να βελτιώσει την τεχνική, να ενισχύσουμε τον ποιοτικό έλεγχο, για να παρέχουμε στους πελάτες τα ποιοτικά προϊόντα και τις άριστες υπηρεσίες.

 

Όλες οι ποικιλίες

 

Παρέχετε ένα περιεκτικό υλικό λουρίδων καρβιδίου ακρίβειας σφράγισης, βαθμιαία ακρίβεια που σφραγίζει τις μιας στάσης αγορές
Παρέχετε τους περιεκτικούς εσωτερικούς και εισαγόμενους βαθμούς λουρίδων μετάλλων των διαφορετικών προϊόντων για να ικανοποιήσετε τις ανάγκες των διαφορετικών πελατών και της διαφορετικής ποιότητας.

 

Καλή υπηρεσία

 

Ο επαγγελματικός μηχανικός πωλήσεων για να παρέχει μια μεγάλη έκταση της επιλογής κραμάτων τεχνικού και των πωλήσεων υποστηρίζει τα υλικά
Ελάχιστη ποσότητα, ευελιξία να ικανοποιηθούν οι ανάγκες πελατών στα διαφορετικά στάδια.

 

Άριστη ποιότητα

 

Μέσω ISO9001: ποιοτικό σύστημα του 2018.
Sichuan, με όλο τον πιό προηγμένο εξοπλισμό δοκιμής, αυστηρός ποιοτικός έλεγχος για τον πελάτη
Προσαρμοσμένα περίπλοκα cErp συστήματα ελέγχου, ακριβή για να εξασφαλίσει την παραγωγή, ακρίβεια παράδοσης.

Βελτιώστε το δίκτυο μάρκετινγκ και υπηρεσιών
Το δίκτυο μάρκετινγκ και υπηρεσιών της επιχείρησης σε όλη τη χώρα, η ποιότητα των προϊόντων από την πλειοψηφία του επαίνου χρηστών. Συμπεριλαμβάνοντα στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες, συμπεριλαμβανομένης της μόνιμης πώλησης του υπερπόντιου δικτύου πωλήσεων της επιχείρησης που καλύπτει περισσότερες από 20 χώρες παγκοσμίως, τα προϊόντα εξ:άγω σε όλες τις ηπείρους.

Η ομάδα μας

Δομή επιχείρησης

 

Κίνα Zigong Xingyu Cemented Carbide Dies & Tools Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Γραφείο γενικών διευθυντών
 
Γενικός διευθυντής: Lei Lin, ο ιδρυτής της επιχείρησης. Ο κ. Lei αποφασίζει να διορίσει και να απομακρύνει τους επικεφαλής των τμημάτων και των θεμάτων ανταμοιβής τους συντονίζει τις σχέσεις μεταξύ των τμημάτων εσωτερικά, επιδεικνύει μια καλή εταιρική εικόνα στο κοινό και συλλέγει τους πελάτες. Προτάσεις πελατών να διαμορφώσουν τη μακροπρόθεσμη και σταθερή συνεργασία με τους πελάτες.
 
Εσωτερικό τμήμα πωλήσεων και τμήμα διεθνούς εμπορίου
 
Το εσωτερικό τμήμα πωλήσεων είναι αρμόδιο για την έρευνα και την ανάλυση της κατάστασης εγχώριας αγοράς της ποικιλίας των εμπορικών στρατηγικών προϊόντων καρβιδίου βολφραμίου, την εισαγωγή των χαρακτηριστικών των προϊόντων μας στους πελάτες, την προσπάθεια για τις διαταγές από τους πελάτες, και την επέκταση του μεριδίου εγχώριας αγοράς του προϊόντος καρβιδίου βολφραμίου.
 
Υπουργείο διεθνούς εμπορίου αρμόδιο για την καθημερινή διαχείριση του διεθνούς εμπορίου και τη συντήρηση των διεθνών πελατών. Σύμφωνα με τις ξένες συνθήκες στην αγορά, το Υπουργείο διεθνούς εμπορίου διατυπώνει τις πολιτικές μάρκετινγκ διαφορετικές από εκείνους στο σπίτι, καταλαβαίνει τα πλεονεκτήματα των ανταγωνιστών, διατυπώνει τσιμενταρισμένη Co. κύβων & εργαλείων καρβιδίου Zigong τη Xingyu, ΕΠΕ χαρακτηριστικό σχέδιο πωλήσεων, και καταλαμβάνει και επεκτείνει το μερίδιο αγοράς το προϊόν καρβιδίου.
 
Κέντρο Ε&Α εφαρμοσμένης μηχανικής
 
Το τμήμα εφαρμοσμένης μηχανικής είναι αρμόδιο για το σχέδιο προϊόντων καρβιδίου της επιχείρησης, την εγκατάσταση εξοπλισμού παραγωγής και την επίλυση προβλήματος κατασκευής.
 
Τμήμα Mannfacturing
 
Τμήμα παραγωγής αρμόδιο για την επικοινωνία με τα σχετικά τεχνικά τμήματα, επαφή των πελατών, που εποπτεύουν την παραγωγή εξοπλισμού, παράδοση εξοπλισμού, διαχείριση ασφάλειας εργαστηρίων παραγωγής.
 
Διοικητικό και κέντρο προσωπικού
 
Το διοικητικό γραφείο είναι αρμόδιο για τη διαχείριση εγγράφων, τις διοικητικές μέριμνες και την εταιρική κατασκευή πολιτισμού. Λαμβάνει τις καταγγελίες από τους πελάτες και τις εκθέσεις τακτικά στο γενικό διευθυντή.
 
Το τμήμα Διεύθυνσης Προσωπικού είναι αρμόδιο για τα ανθρώπινα δυναμικά της επιχείρησης που προγραμματίζουν, την κατανομή προσωπικού στρατολόγηση και, την κατάρτιση και την ανάπτυξη, την αξιολόγηση απόδοσης, το μισθό και τη διαχείριση ευημερίας.
 
Οικονομικό κέντρο
 
Το τμήμα χρηματοδότησης είναι αρμόδιο για τη συλλογή, τη χρήση και τη διανομή των κεφαλαίων της επιχείρησης. Κάτω από την καθοδήγηση του ετήσιου οικονομικού σχεδίου προϋπολογισμών και του σχεδίου τακτοποίησης που διατυπώνονται από τους εκτελεστικούς διευθυντές, θα κάνει ένα καλό οικονομικό σχέδιο και τα κεφάλαια.
Δομικός προσδιορισμός, διανομή μερισμάτων, καθημερινή λογιστική, διαχείριση ταμιών και φορολογική διαχείριση.
 
Το αγοράζοντας τμήμα είναι αρμόδιο για την αγορά των πρώτων υλών στο στάδιο της επεξεργασίας εξοπλισμού, η σύγκριση των τιμών με τους προμηθευτές, ανατροφοδοτήστε της υλικής θέσης χρήσης και της μακροπρόθεσμης συντήρησης της αλυσίδας εφοδιασμού.
 
Τμήμα ποιοτικού ελέγχου
 
Αρμόδιος εχθρός τμήματος ποιοτικού ελέγχου η εισερχόμενη επιθεώρηση διαδικασιών πρώτων υλών inspection.processing, που τελειώνουν - επιθεώρηση προϊόντων, που κάνει την έκθεση επιθεώρησης ως απαίτηση πελατών.
 
 

Στοιχεία επικοινωνίας