Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Chengdu Minjiang Precision Cutting Tool Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Chengdu Minjiang Precision Cutting Tool Co. Ltd.,με έδρα το Τσενγκτού, Νοτιοδυτική Κίνα, είναι ένας κορυφαίος προμηθευτής ανθεκτικών στην φθορά εξαρτημάτων υψηλής ποιότητας και εργαλείων κοπής ακριβείας.

 

Η Minjiang είναι ηγέτης στη βιομηχανία τα τελευταία 30 χρόνια και δεσμεύεται να παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα στους πελάτες.Το εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο των προϊόντων μας έχει σχεδιαστεί για να παρέχει τη μέγιστη αποτελεσματικότητα και απόδοση με ελαχιστοποίηση της φθοράςΗ δέσμευσή μας στην ανάπτυξη προϊόντων και βελτίωση της ποιότητας μας επέτρεψε να παραμείνουμε στην πρώτη γραμμή της βιομηχανίας για δεκαετίες.

 

Μέσα από τη συνεχή ανάπτυξη, έχουμε τώρα σχηματίσει μια πλήρη γραμμή παραγωγής κενό, μια γραμμή παραγωγής τελικού προϊόντος, και ένα πλήρες σύστημα ελέγχου, και έχει περάσειISO9001:2015Τώρα είμαστε αφιερωμένοι στην ανάπτυξη και την παραγωγήΤα μέρη και τα ρουλεμάν του καρβίνου του βολφραμίνου, τα εργαλεία νήματος σωλήνων πετρελαίου, τα εργαλεία CNC, οι λεπίδες σχιστήρων μπαταριών λιθίου και άλλα εξατομικευμένα προϊόντα.

 

Έχουμε καλλιεργήσει μια ομάδα έμπειρων μηχανικών που εργάζονται με την πιο προηγμένη τεχνολογία για να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες επωφελούνται από τα υψηλότερης ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες.Η δέσμευση της εταιρείας για την αριστεία είναι εμφανής στα αυστηρά μέτρα ελέγχου της ποιότητας και στην αφοσίωση στην παροχή προσαρμοσμένων λύσεων που ταιριάζουν στις ανάγκες των πελατών.Με έμφαση στην ποιότητα και την αξιοπιστία, προσπαθούμε να είμαστε ένας αξιόπιστος συνεργάτης για τους πελάτες μας.

 

Πιστεύουμε ότι η ποιότητα είναι το κλειδί για την επιτυχία μας και έτσι αγωνιζόμαστε για την αριστεία σε όλα όσα κάνουμε.Επιπλέον, είμαστε επίσης αφοσιωμένοι στην παροχή στους πελάτες μας με την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση πελατών.

 

Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί σας και να σας βοηθήσουμε να βρείτε τα κατάλληλα προϊόντα για τις ανάγκες σας.

 

Κίνα Chengdu Minjiang Precision Cutting Tool Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

ΦΑΜΒΙΚΑ

 

Κίνα Chengdu Minjiang Precision Cutting Tool Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

 

Κίνα Chengdu Minjiang Precision Cutting Tool Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

 

Εκθέσεις

 

Κίνα Chengdu Minjiang Precision Cutting Tool Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

 

Κίνα Chengdu Minjiang Precision Cutting Tool Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 4

 

Βραβεία

 

Κίνα Chengdu Minjiang Precision Cutting Tool Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 5

 

Κίνα Chengdu Minjiang Precision Cutting Tool Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 6

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Η ιστορία μας

 

Η επιχείρησή μας έχει μια μακροχρόνια και επιτυχή ιστορία.

 

Κίνα Chengdu Minjiang Precision Cutting Tool Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

  • Το 1992, ο ιδρυτής άρχισε την ανάπτυξη και την παραγωγή των ακροφυσίων καρβιδίου. Αυτό είναι η πρώτη γραμμή παραγωγής της επιχείρησης, που παρέχεται στην κοινοπραξία του Hughes σε Chengdu.
  • Το 2004, καθιερώσαμε ένα καρβίδιο περνώντας κλωστή στη γραμμή παραγωγής εργαλείων, η οποία έχει γίνει από τότε το προϊόν ναυαρχίδων μας.
  • Από το 2006, επεκτείναμε τη γραμμή παραγωγής μας για να περιλάβουμε CNC τα τέμνοντα εργαλεία.
  • Ένα έτος αργότερα, το 2007, αρχίσαμε τα τσιμενταρισμένα κενά καρβιδίου από μας. Από τότε, έχουμε βελτιώσει συνεχώς την ποιότητα των προϊόντων μας και έχουμε αναπτύξει περισσότερες μορφές προϊόντων.
  • Το 2014, αρχίσαμε τη βαθιά συνεργασία με Sichuan το πανεπιστήμιο για να αναπτύσσουμε τα στοιχεία κοπτών άλεσης καρβιδίου.
  • Στις αρχές του 2019, προωθούμε το ακτινωτό φέρον πρόγραμμα TC μας.
  • Συνεχίζουμε την αύξησή μας με την καθιέρωση του 2022 του εργαστηρίου λεπίδων βιομηχανίας μπαταριών μας.
  • Προκειμένου να ικανοποιήσουν καλύτερα τα αιτήματα των πελατών μας και για να επεκτείνουμε τη ικανότητα παραγωγής μας, χτίζουμε νέες εγκαταστάσεις και αναμένουμε να αρχίσουμε την παραγωγή το 2024.
Chengdu Minjiang Precision Cutting Tool Co., Ltd. Chengdu Minjiang Precision Cutting Tool Co., Ltd. Chengdu Minjiang Precision Cutting Tool Co., Ltd.
1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Μέση Ανατολή

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : HL

Αριθμός Υπαλλήλων : 160~220

Ιδρύθηκε Έτος : 1992

Εξαγωγή pc : 10% - 20%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Chengdu Minjiang Precision Cutting Tool Co., Ltd. Πιστοποιήσεις