Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Chengdu Minjiang Precision Cutting Tool Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
Κίνα Chengdu Minjiang Precision Cutting Tool Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Αγόρασα ένα ακροφύσιο καρβιδίου βολφραμίου για τη βιομηχανική μου εφαρμογή και πρέπει να πω ότι είμαι πολύ εντυπωσιασμένος με την απόδοσή του. Το ακροφύσιο έχει επιδείξει εξαιρετική αντοχή και αντοχή στη φθορά, ακόμη και σε σκληρές συνθήκες εργασίας. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όποιον χρειάζεται μια αξιόπιστη και μακροχρόνια λύση.

—— Sohail Ashraf

Η εξαιρετική ποιότητα του προϊόντος και η εξαιρετική στάση της εταιρείας σας μου έφεραν μια τέλεια εμπειρία αγοράς!

—— Nayyer

Σαν κατασκευαστή στην επεξεργαμένος στη μηχανή βιομηχανία, στηρίζομαι σε μεγάλο ποσοστό στα μανίκια καρβιδίου βολφραμίου για την προστασία και τη μακροζωία του εξοπλισμού μας. Μετά από να χρησιμοποιήσω τους διάφορους τύπους μανικιών στο παρελθόν, είμαι ευτυχής να πω ότι τα μανίκια καρβιδίου βολφραμίου που αγόρασα από την επιχείρησή σας είναι ένας απόλυτος παιχνίδι-μετατροπέας.

—— Morteza Asgari

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Καλωσορίστε στο εργοστάσιό μας!

   

  Το εργοστάσιό μας έχει μια πλήρη γραμμή παραγωγής από τραχύ τελειωμένος - προϊόντα. Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά το πώς τα υλικά μας είναι πηγάζοντα και προετοιμασμένα για τη χρήση, στο πώς τα προϊόντα μας συναρμολογούνται, και πώς ποιότητα-εξετάζονται προτού να παραδοθούν.

   

  Chengdu Minjiang Precision Cutting Tool Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

   

  Σημαντικές γραμμές παραγωγής

   

  • Ακροφύσια καρβιδίου βολφραμίου
  • Μανίκια καρβιδίου βολφραμίου
  • Mandrel καρβιδίου δαχτυλίδια
  • Ακτινωτά ρουλεμάν TC
  • Καρβίδιο που περνά κλωστή στα εργαλεία
  • Κενά καρβιδίου βολφραμίου
  • Χάραξη των εργαλείων
  • Slitter εγγράφου λεπίδες
  • Λεπίδες βιομηχανίας μπαταριών
  • CNC καρβιδίου βολφραμίου τέμνοντα εργαλεία

   

  Άνθρωποι πίσω από τα προϊόντα μας. Το εργοστάσιό μας θα παράσχει σε σας ένα βλέμμα επάνω-περίβολου στους πολύ καλά καταρτισμένους εργαζομένους μας και την πείρα τους. Θα αποκτήσετε την επίγνωση στην αφιέρωση και την υποχρέωση των υπαλλήλων μας που επιτρέπουν σε μας για να παραγάγουν τα υψηλότερα ποιοτικά προϊόντα.

   

  Chengdu Minjiang Precision Cutting Tool Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

   

  Τεχνολογίες χρησιμοποιούμε για να εξασφαλίσουμε τα προϊόντα ότι μας είναι της καλύτερης δυνατής ποιότητας. Έχουμε τις διάφορα μηχανές, τα εργαλεία, και το λογισμικό που χρησιμοποιούμε όπως κατωτέρω σε όλο τον κύκλο παραγωγής, και μας βοηθούν να δημιουργήσουμε τα ανώτερα προϊόντα.

   

  Chengdu Minjiang Precision Cutting Tool Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

  Δέσμευση για την ικανότητα υποστήριξης. Προσπαθούμε να μειώσουμε τον αντίκτυπό μας στο περιβάλλον με τη χρησιμοποίηση των φιλικών προς το περιβάλλον υλικών και των διαδικασιών. Είμαστε δεσμευμένοι στη χρησιμοποίηση των βιώσιμων μεθόδων παραγωγής για να παρέχουμε στους πελάτες μας τα προϊόντα που λειτουργούν καλά.

   

  Chengdu Minjiang Precision Cutting Tool Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

   

   

 • Ε & Α

  Η επιχείρησή μας έχει το cability της Ε&Α:

   

  Πείρα στην κατασκευή προϊόντων καρβιδίου

  Η τεχνική ομάδα μας, που αποτελείται από τους καρυκευμένους επαγγελματίες, ήταν στην πρώτη γραμμή της κατασκευής προϊόντων καρβιδίου για τρεις δεκαετίες. Η συλλογικές γνώση και η πείρα τους καλύπτουν κάθε πτυχή της διαδικασίας παραγωγής, από την υλική επιλογή και κατεργασία στον ποιοτικό έλεγχο και το προϊόν της λήξης.

   

   

  Πρωτοβουλίες βελτίωσης τεχνικής

  Αναγνωρίζοντας το γρήγορο ρυθμό της αλλαγής, επενδύουμε με συνέπεια στις πρωτοβουλίες βελτίωσης τεχνολογίας. Αυτές οι πρωτοβουλίες περιλαμβάνουν την υιοθέτηση των προηγμένων μηχανημάτων, λογισμικό, και τα εργαλεία που ενισχύουν τις διαδικασίες παραγωγής μας, βελτιώνουν την απόδοση προϊόντων, και την αποδοτικότητα αύξησης.

   

   

  Συνεργασία με το πανεπιστήμιο

  Η επιχείρησή μας έχει καθιερώσει μια ισχυρή και καρποφόρο συνεργασία με Sichuan το πανεπιστήμιο, με μια συγκεκριμένη εστίαση να πραγματοποιήσει τη σε βάθος έρευνα στην εφαρμογή των τσιμενταρισμένων υλικών καρβιδίου. Αυτό επιτρέπει σε μας για να καινοτομήσει οι τεχνικές μας χρησιμοποιώντας τους ακαδημαϊκούς εξεχουσών θέσεων.

   

   

  Εκτενές χαρτοφυλάκιο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας

  Με τις συνεχείς προσπάθειές μας να αναπτύξουμε τις groundbreaking τεχνολογίες και τις λύσεις, έχουμε λάβει επιτυχώς πάνω από 20 διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Το χαρτοφυλάκιο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας μας είναι μια σαφής επίδειξη της δυνατότητάς μας να καινοτομήσουμε και να προστατεύσουμε την πνευματική ιδιοκτησία μας.

   

  Chengdu Minjiang Precision Cutting Tool Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

   

  Μια φιλοσοφία που η επιχείρησή μας έχει ασκήσει για πολλά χρόνια: Καινοτομία όπως πάντα

   

  Η καινοτομία είναι η διαδικασία τις αλλαγές στα υπάρχοντα προϊόντα, τις υπηρεσίες, τις διαδικασίες, ή τα επιχειρησιακά πρότυπα προκειμένου να δημιουργηθεί κάτι νέο ή βελτιωμένο. Περιλαμβάνει τη λήψη των κινδύνων και τη σκέψη έξω από το κιβώτιο για να δημιουργήσει και να αναπτύξει τις νέες ιδέες, τα προϊόντα, τις υπηρεσίες, ή τις διαδικασίες που έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν την αξία. Είναι βασικός οδηγός της οικονομικής ανάπτυξης και μπορεί να βοηθήσει την παραμονή οργανώσεων μπροστά από τον ανταγωνισμό.

   

  Chengdu Minjiang Precision Cutting Tool Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

   

  Η ομάδα μας έρευνας και ανάπτυξης οδηγείται από ένα πάθος για την καινοτομία και την τελειότητα στη δημιουργία των νέων προϊόντων και των υπηρεσιών που μπορούν να ικανοποιήσουν τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών και των αγορών μας. Αφιερωνόμαστε στην έρευνα και την ανάπτυξη των προηγμένων τεχνολογιών για να παρέχουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες καλύτερος--κατηγορίας. Η ομάδα μας αποτελείται από τους πεπειραμένους μηχανικούς και τους επιστήμονες, οι οποίοι είναι πολύ καλά καταρτισμένοι και μορφωμένοι στους αντίστοιχους τομείς τους. Έχουμε μια ισχυρή δέσμευση για την πρόοδο των τεχνικών και ερευνάμε συνεχώς τις νέες ευκαιρίες να δημιουργήσουμε τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες. Μέσω των προσπαθειών μας έρευνας και ανάπτυξης, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που βελτιώνουν τις ζωές των πελατών μας και δημιουργούν το βιώσιμο μέλλον.

   

  Chengdu Minjiang Precision Cutting Tool Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

   

   

Στοιχεία επικοινωνίας
Chengdu Minjiang Precision Cutting Tool Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Jam Tang

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)