Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Chengdu Minjiang Precision Cutting Tool Co., Ltd. Ποιοτικός έλεγχος

Πιστοποίηση
Κίνα Chengdu Minjiang Precision Cutting Tool Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Αγόρασα ένα ακροφύσιο καρβιδίου βολφραμίου για τη βιομηχανική μου εφαρμογή και πρέπει να πω ότι είμαι πολύ εντυπωσιασμένος με την απόδοσή του. Το ακροφύσιο έχει επιδείξει εξαιρετική αντοχή και αντοχή στη φθορά, ακόμη και σε σκληρές συνθήκες εργασίας. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όποιον χρειάζεται μια αξιόπιστη και μακροχρόνια λύση.

—— Sohail Ashraf

Η εξαιρετική ποιότητα του προϊόντος και η εξαιρετική στάση της εταιρείας σας μου έφεραν μια τέλεια εμπειρία αγοράς!

—— Nayyer

Σαν κατασκευαστή στην επεξεργαμένος στη μηχανή βιομηχανία, στηρίζομαι σε μεγάλο ποσοστό στα μανίκια καρβιδίου βολφραμίου για την προστασία και τη μακροζωία του εξοπλισμού μας. Μετά από να χρησιμοποιήσω τους διάφορους τύπους μανικιών στο παρελθόν, είμαι ευτυχής να πω ότι τα μανίκια καρβιδίου βολφραμίου που αγόρασα από την επιχείρησή σας είναι ένας απόλυτος παιχνίδι-μετατροπέας.

—— Morteza Asgari

Είμαι Online Chat Now
QC Προφίλ

Διαδικασίες QA

 

Chengdu Minjiang Precision Cutting Tool Co., Ltd. έλεγχος ποιότητας 0

 

Η σημασία του QA

 

Η εξασφάλιση ποιότητας των προϊόντων καρβιδίου βολφραμίου είναι εξαιρετικά σημαντική για διάφορους λόγους. Τα προϊόντα καρβιδίου χρησιμοποιούνται ευρέως στις διάφορες βιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένου αυτοκίνητος, αεροδιαστημικός, και κατασκευαστικός, όπου η ακρίβεια, η αξιοπιστία, και η διάρκεια είναι κρίσιμες. Εξασφαλίζοντας τον υψηλό - η ποιότητα των προϊόντων καρβιδίου είναι ουσιαστική να διατηρήσει τη γενικές απόδοση και την ασφάλεια των τελικών προϊόντων. Οι διαδικασίες εξασφάλισης ποιότητας, όπως η αυστηρή δοκιμή, η ακριβής εμμονή στα πρότυπα κατασκευής, και τις λεπτομερείς επιθεωρήσεις, βοήθεια προσδιορίζουν και αποβάλλουν οποιεσδήποτε ατέλειες ή ασυνέπειες στα προϊόντα καρβιδίου. Αυτή η προσοχή στην ποιότητα όχι μόνο ενισχύει τη ικανοποίηση πελατών αλλά και ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο των αποτυχιών προϊόντων, των δαπανηρών ανακλήσεων, και πιθανών κινδύνων ασφάλειας. Επιπλέον, ένα ισχυρό σύστημα εξασφάλισης ποιότητας συμβάλλει στη γενικές φήμη και την ανταγωνιστικότητα των κατασκευαστών καρβιδίου στην αγορά, δεδομένου ότι καταδεικνύει τη δέσμευσή τους για την παράδοση των αξιόπιστων και συνεπών προϊόντων στους πελάτες τους.

 

 

 

Μέτρα ποιοτικής εγγύησης

 

Υλική επιλογή: Παίρνουμε την μεγάλη την υπερηφάνεια στη δέσμευσή μας για την υλική επιλογή κατά παραγωγή των προϊόντων μας. Η ομάδα μας έχει την εκτενή εμπειρία με τη λείανση και καταλαβαίνει τους μηχανικούς και τις ιδιότητες των διάφορων υλικών. Παίρνουμε τις πρόσθετες προφυλάξεις με την επιθεώρηση όλων των εισερχόμενων υλικών και είμαστε τυχεροί να έχουμε τους από μακρού υφιστάμενους προμηθευτές που εδώ κοντά μας προσφέρουν τις ανταγωνιστικές τιμές. Αυτό επιτρέπει σε μας για να κάνει τα κενά από μας, ενώ πολλοί από τους ανταγωνιστές μας όχι.

 

Υλική δοκιμή: Παίρνουμε τις πρόσθετες προφυλάξεις όταν την υλική δοκιμή. Επιθεωρούμε όλα τα εισερχόμενα υλικά και χρησιμοποιούμε τον προηγμένο εξοπλισμό για να μετρήσουμε τη σκληρότητα, την πυκνότητα, και το προφανές πορώδες των κενών καρβιδίου. Αυτό εξασφαλίζει ότι τα προϊόντα καρβιδίου μας είναι ισχυρά και ανθεκτικά.

 

Συμπύκνωση: Η δέσμευσή μας για τη συμπύκνωση έχει αποδειχθεί μια επιτυχής επιλογή οι πελάτες έχουν εγκωμιάσει με συνέπεια τα προϊόντα μας για τη δύναμη και τη διάρκειά τους. Μέσω των προσεκτικών διαδικασιών συμπύκνωσης, ήμαστε σε θέση να διατηρήσουμε μια σταθερή και ανθεκτική ποιότητα.

 

Ποιοτικός έλεγχος: Παίρνουμε τη μεγάλη προσοχή στην εξασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων μας. Χρησιμοποιούμε τον προηγμένο εξοπλισμό για να μετρήσουμε τις διαστάσεις κάθε προϊόντος κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παραγωγής και της τελικής επιθεώρησης. Η δέσμευσή μας για τον ποιοτικό έλεγχο έχει επιτρέψει σε μας για να καθιερωθεί ως ηγέτη στην ποιότητα μερών ένδυσης.

 

 

Πιστοποιήσεις
 • Κίνα Chengdu Minjiang Precision Cutting Tool Co., Ltd. Πιστοποιήσεις

  Πρότυπο:ISO9001:2015

  Αριθμός:00121Q35913R6S/5100

  Ημερομηνία Έκδοσης:2003-06-20

  Ημερομηνία λήξης:2024-07-08

  Που εκδίδονται από:CHINA QUALITY CERTIFICATE CENTER

Στοιχεία επικοινωνίας
Chengdu Minjiang Precision Cutting Tool Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Jam Tang

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)